Renovering og ombygning i Svendborg, Ringe og hele Sydfyn – alle former for boligrenovering

Har du brug for en større eller mindre renovering eller ombygning i Svendborg eller et andet sted på Sydfyn? Så er du havnet det helt rigtige sted. Vi har siden 1971 udført opgaver i hele lokalområdet inden for netop disse opgaver. Så vi tør godt kalde os specialister på området.

Vi har mere end 20 erfarne og dygtige tømrersvende ansat og vi går højt op i, at benytte gode kvalitetsprodukter og levere en flot finish.

Renovering og ombygning i Svendborg og omegn – af hus, lejlighed, erhvervsbyggeri mm.

Der findes stort set ikke to projekter som er ens. Vi har igennem de sidste mere end 50 år udført stort set alle tænkelige opgaver indenfor renovering og ombygning på Sydfyn. Et udsnit af opgaver kunne f.eks. være inden for renovering af:

 • Facader og trapper
 • Kælder (forskellige former for kælderrenovering)
 • Lejlighed
 • Sommerhus
 • 1. sal
 • Bevaringsværdige bygninger
 • 70’er villa
 • Badeværelse og køkken
 • Tag og kvist
 • Energirenovering
 • Og meget andet
Renovering Svendborg og Ringe

Vil du have et tilbud?

Eller ring på tlf. 62 51 26 05

Vi udfører også rigtig mange opgaver inden for totalrenovering af hus

Har du et ældre hus som trænger til mere end bare en kærlig hånd? Så er vi specialister inden for totalrenovering.

Vi kan hjælpe med f.eks.:

N

Ombygning af kælder til beboelse

N

Opdeling af et/flere rum

N

Sammenlægning af et/flere rum

N

Etablering af ekstra badeværelse

N

Nyt køkken

N

Etablering af køkken-alrum

N

Etablering af førstesal eller flere ekstra etager

N

Og meget mere

Som totalentreprise kan vi hjælpe med alt lige fra tegning og projektering af opgaven til projektstyring af de enkelte håndværkere/faggrupper.

Vi tilbyder også tilbygning, nyt tag samt opgaver med døre og vinduer i Svendborg, Ringe og omegn

Vi udfører alle former for tømrerarbejde for både private, erhverv samt det offentlige. Hos os er ingen opgave for lille (og stort set heller aldrig for stor).

Du kan læse mere om vores arbejde her med bl.a.:

 

FAQ

Hvad koster det at renovere et hus?

En renovering af et hus kan bestå af mange forskellige opgaver. Derfor er det også svært at give en pris, uden først at have kigget på projektet. Renovering af køkken eller badeværelse er f.eks. ofte dyrere end renovering af et soveværelse eller et bryggers. Vi tager altid gerne et gratis og uforpligtende kig på opgaven. Kontakt os og hør nærmere om dette.

Hvad koster en totalrenovering?

Prisen på en totalrenovering kan også variere meget. Hvis projektet indeholder de ”dyre” rum som badeværelse og køkken, vil prisen være en anden, end hvis disse rum ikke er en del af projektet. Ofte kan man dog som tommelfingerregel sige, at en totalrenovering ofte ligger et sted mellem 10.000 kr. og 20.000 kr. pr. kvadratmeter.

ac

Kontakt os om renovering og ombygning i Svendborg eller et andet sted på Sydfyn

Er du interesseret i at vide mere om vores arbejde? Eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Så kontakt os i dag og få en god snak om dine ønsker.

Vil du kontaktes?

Udtalelser fra kunder:

Bente og Glenn, Lucernevænget, Middelfart

Vi har brugt HM Larsen til mange forskellige byggeopgaver i vores hus i Tullebølle.

Og da vi valgte at flytte til Middelfart og købe et parcelhus, som skulle total ombygges, så faldt valget naturligt på HM Larsen, hvor vi fik en professionel snak om mulighederne. Vi valgte en ”fast timepris aftale” i stedet for et tilbud, da vi har stor tillid til det arbejde HM Larsen udfører.

Ombygningen gik perfekt. De tilretninger og spørgsmål der var undervejs i byggeprocessen, blev drøftet og lavet undervejs. Vi er utroligt glade for det færdige resultat og vil bestemt anbefale HM Larsen til andre.