Glas arbejde i Rudkøbing på Langeland – Vi arbejder også i Svendborg, Ringe og Odense på Fyn

Leder du efter en Glas montør på Langeland eller på Tåsinge? H. & M. Larsen A/S i Rudkøbing har mange års erfaring inden for glas arbejde, og vi arbejder overalt på Langeland og Tåsinge samt i Svendborg, Ringe og Odense på Fyn.

Vi lægger stor vægt på, at vores arbejde altid bliver udført hurtigst muligt, i den bedste kvalitet, og til en god og fornuftig pris.

Hvad tilbyder vi som glas montør på Langeland?

Vi tilbyder stort set alle opgaver inden for glas arbejde. Har du været uheldig at have indbrud i dit hjem, og skal have skiftet ruder eller større vinduespartier, står vi altid til rådighed til at rykke hurtigt ud og få styr på skaderne. Vi har også en låsesmed afdeling, som kan hjælpe med eventuelt at få skiftet din lås, hvis dette måtte være nødvendigt.

Glasarbejde eller glarmester på Langeland?

Vi udfører arbejde for både private, erhverv og det offentlige, og vores glas opgaver spænder bredt inden for både glas, aluminium og træ.

Vil du have et tilbud?

Eller ring på tlf. 62 51 26 05

Nedenfor kan du se nogle af de mest hyppige opgaver, som vi arbejder med inden for glas arbejde:

N

Termoglas

N
Drivhusglas
N
Glasreparationer
N
Vedligeholdelse af glas
N
Specialglas og glas på mål
N
Glas til rammer, indramninger
N
Bruselåger og brusevæg til badeværelse
N
Spejle i diverse størrelser
N
Sikkerhedsglas
N
Udskiftning af butiksruder
N
Glasværn til bl.a. trapper, terrasser

Få lavet dit termoglas, drivhusglas eller brusevæg hos os

Hvis du skal bruge termoglas, drivhusglas eller en brusevæg til dit badeværelse, så kan vi hos H. & M. Larsen A/S i Rudkøbing på Langeland hjælpe dig med dette.

Vi har både brusevæg, termoglas og drivhusglas i færdige stykker på standardmål, men vi tilbyder også, at vores glas montør kan lave dit termoglas, drivhusglas eller brusevæg på specifikke mål speciallavet til dit drivhus, bolig eller virksomhed.

Hvis du måtte have brug for specielle opgaver inden for glas arbejde, kan vi højest sandsynligt også hjælpe dig med dette – kontakt os da blot på nedenstående.

Kontakt din lokale glas montør i Rudkøbing her

Hvis du har generelle spørgsmål til vores glas arbejde, eller ønsker et specifikt tilbud på en opgave, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 62 51 26 05 eller på mail her.

Glas arbejde på hele Langeland – Rudkøbing, Tåsinge, Humble, Bagenkop, Lohals samt i Svendborg, Ringe og Odense på Fyn

Vil du kontaktes?

Udtalelser fra kunder:

Bente og Glenn, Lucernevænget, Middelfart

Vi har brugt HM Larsen til mange forskellige byggeopgaver i vores hus i Tullebølle.

Og da vi valgte at flytte til Middelfart og købe et parcelhus, som skulle total ombygges, så faldt valget naturligt på HM Larsen, hvor vi fik en professionel snak om mulighederne. Vi valgte en ”fast timepris aftale” i stedet for et tilbud, da vi har stor tillid til det arbejde HM Larsen udfører.

Ombygningen gik perfekt. De tilretninger og spørgsmål der var undervejs i byggeprocessen, blev drøftet og lavet undervejs. Vi er utroligt glade for det færdige resultat og vil bestemt anbefale HM Larsen til andre.