Renovering og ombygning af hus, sommerhus og kælder på Langeland og Sydfyn

Trænger dit hus eller sommerhus til en grundig renovering? Er der tale om en totalrenovering eller blot en mindre husrenovering i form af f.eks. renovering af kælder, trapperenovering eller noget helt tredje? Hos H. & M. Larsen A/S Tømrer & Snedker i Rudkøbing på Langeland har vi siden 1971 udført ombygning og renovering af hus, sommerhus og virksomheder overalt på Tåsinge og Langeland. Vi arbejder ofte bl.a. lokalt i byerne Rudkøbing, Humble, Bagenkop og Lohals samt i Svendborg på Fyn.

Vi udfører stort set alle opgaver inden for ombygning og renovering, lige fra trapperenovering og renovering af kælder til en større og mere omfattende totalrenovering. Nedenfor kan du læse om nogle af de arbejdsområder vi ofte arbejder med.

Renovering af hus og sommerhus på Langeland og Fyn

Når vi arbejder med ombygning og renovering af hus og sommerhus, kan opgaverne være meget varierende. Nogle projekter er helt små opgaver som f.eks. består af udskiftning eller renovering af vinduer og døre, mens andre husrenoveringer er mere omfattende i form af en komplet totalrenovering.

Renovering Rudkøbing og Langeland

Vil du have et tilbud?

Eller ring på tlf. 62 51 26 05

Nedenfor er listet nogle af de mest almindelige opgaver, vi har inden for renovering af hus og sommerhus:

N

Renovering af køkken og bad

N

Ombygning af stue eller værelse

N

Mindre eller større trapperenovering

N

Generel parcelhus ombygning

N

Renovering af kælder til beboelse

N

Renovering af vinduer og døre

Vi udfører også trapperenovering

Som nævnt ovenfor tilbyder vi, som en af vores mere specielle arbejdsområder også at lave trapperenovering.

Trapperenovering

Hvis din trappe er blevet slidt, men du ikke ønsker at udskifte den med en helt ny trappe, kan du med fordel vælge at få lavet en trapperenovering. En trapperenovering kan f.eks. bestå i at få slebet, og eventuelt malet de gamle trin, så de igen ser pæne ud. Den kan også bestå i at få udskiftet stødtrinene på trappen eller udskiftet de enkelte trappetrin.

En trapperenovering kan også være at få lagt et nyt lag træ oven på de eksisterende trappetrin, således at slidmærker bliver dækket. Denne form for trapperenovering er også meget populær, da du samtidig kan vælge en anden type træ at ligge på end den eksisterende, og det færdige resultat ligner en helt ny trappe.

Du er velkommen til at kontakte os for mere information om trapperenovering på Langeland og Fyn.

Kontakt os om renovering eller ombygning

Hvis du ønsker mere information om vores forskellige muligheder inden for renovering og ombygning, står vi klar til at hjælpe dig på tlf. +45 62 51 26 05 eller på mailen her. Vi giver altid en god og kyndig vejledning, og vi besvarer hellere ”et spørgsmål for meget” end et for lidt.

Vi udfører ombygning og renovering af hus og sommerhus på hele Langeland ofte i byerne Humble, Rudkøbing, Bagenkop og Lohals samt i Svendborg på Fyn

Vil du kontaktes?

Udtalelser fra kunder:

Bente og Glenn, Lucernevænget, Middelfart

Vi har brugt HM Larsen til mange forskellige byggeopgaver i vores hus i Tullebølle.

Og da vi valgte at flytte til Middelfart og købe et parcelhus, som skulle total ombygges, så faldt valget naturligt på HM Larsen, hvor vi fik en professionel snak om mulighederne. Vi valgte en ”fast timepris aftale” i stedet for et tilbud, da vi har stor tillid til det arbejde HM Larsen udfører.

Ombygningen gik perfekt. De tilretninger og spørgsmål der var undervejs i byggeprocessen, blev drøftet og lavet undervejs. Vi er utroligt glade for det færdige resultat og vil bestemt anbefale HM Larsen til andre.