Isolering af din ejendom ved nybyg eller renovering – kan give store besparelser på den fremtidige varmeregning

Udover en besparelse på varmeregningen, vil du også opleve en række andre fordele.

N

En grundig efterisolering fjerner kuldebroer og træk

N

Reducerer støjgener

N

Reducerer CO2 udslippet

Langsigtet fordel

Når du en dag beslutter dig for at sælge huset, skal dit hus energimærkes.

Energimærket er et udtryk for bygningens energieffektivitet.

Energieffektiviteten beskrives på en skala med mærkerne A2020, A2015, A2010, B, C, D, E, F og G. De fleste bygninger i dag ligger på trin C-G – medmindre de er blevet energirenoveret eller er nyopførte.

Som en tommelfingerregel stiger et hus typisk ca. 100.000 kr. i værdi for hvert trin, det forbedres på energimærkeskalaen. Det kan derfor ofte betale sig at investere i energirenovering, før du sælger. Hvis du alligevel skal ombygge eller renovere før salg, så tænk energiforbedringerne med. En investering på 100.000-200.000 kr. vil i mange tilfælde kunne tjene sig hjem.

Økonomisk gevinst

Afhænger af hvor og hvor meget du vælger at isolere. Der vil under alle omstændigheder være en kort tilbagebetalingstid og samtidig vil boligens værdi øges.

Isolering Langeland og Rudkøbing

Mange undersøgelser har vist at efterisolering på loftet giver en stor varmebesparelse med kort tilbagebetalingstid.

Valg af materialer og muligheder afhænger af ejendommens stand og muligheder.

Vi isolere ofte med Rockwool, Knauf og Isover produkter. Endvidere har vi gode samarbejdspartnere til indblæsning af isolering hvad enten det er granulat, papiruld, træfiber eller glasuld.

Vil du kontaktes?

Udtalelser fra kunder:

Bente og Glenn, Lucernevænget, Middelfart

Vi har brugt HM Larsen til mange forskellige byggeopgaver i vores hus i Tullebølle.

Og da vi valgte at flytte til Middelfart og købe et parcelhus, som skulle total ombygges, så faldt valget naturligt på HM Larsen, hvor vi fik en professionel snak om mulighederne. Vi valgte en ”fast timepris aftale” i stedet for et tilbud, da vi har stor tillid til det arbejde HM Larsen udfører.

Ombygningen gik perfekt. De tilretninger og spørgsmål der var undervejs i byggeprocessen, blev drøftet og lavet undervejs. Vi er utroligt glade for det færdige resultat og vil bestemt anbefale HM Larsen til andre.