Nye gulve – Gulvmontør af nyt gulv, trægulve mm. i Rudkøbing på Langeland og hele Sydfyn

Skal du have lagt nye gulve i huset, og overvejer du om det skal være trægulve? H. & M. Larsen A/S Tømrer & Snedker i Rudkøbing på Langeland er gulvmontør og tilbyder montering af nyt gulv på hele Langeland.

Vi arbejder ofte i byerne Rudkøbing, Humble, Lohals og Bagenkop, men vi monterer også ofte nye gulve på Tåsinge og i Svendborg på Fyn. Vi har siden 1971 arbejdet med trægulve og diverse andre former for gulve, hvilket sikrer dig, at du får en samarbejdspartner som kan udføre opgaven både hurtigt, effektivt og i den bedste kvalitet. Vi arbejder både for private, offentligt og erhverv.

Gulve Langeland

Vil du have et tilbud?

Eller ring på tlf. 62 51 26 05

Gulvmontør – lægning af svømmende gulv og strøgulv

Ved en renovering eller ombygning af sit hus eller sin virksomhed eller ved et nybyggeri, vælger mange at få lagt enten et svømmende gulv eller et strøgulv. Nedenfor kan du læse om forskellen på et strøgulv og et svømmende gulv.

Hvad er et strøgulv?

Et strøgulv er et bærende trægulv af enten brædder eller træplader, som bliver fastmonteret direkte oven på bærelægter (også kaldet strøer) som er blevet klodset op af enten kiler eller brikker. Med et strøgulv har du mulighed for at isolere i hulrummet mellem strøerne, hvilket giver en lydisolerende forbedring. Du har selvfølgelig også mulighed for at få lavet varme i et strøgulv.

Hvad er et svømmende gulv / svømmende trægulv?

Et svømmende gulv er et trægulv hvor gulvfladen ikke er fastmonteret til det bærende underlag, og dermed kan bevæge sig frit. Mange vælger at få lagt et svømmende gulv på, hvis de eksempelvis skal have et klikgulv eller parketgulv. Et svømmende gulv kan både lægges direkte oven på et eventuelt eksisterende trægulv, ligesom det også kan lægges på et underlag af træplader. Du har, ligesom med et strøgulv, også mulighed for at lave en god isolering under et svømmende trægulv, ligesom du selvfølgelig også kan få lavet varme i gulvet.

Kontakt din gulvmontør i Rudkøbing om nye gulve

Hvis du ønsker mere information om vores arbejde med nye gulve og trægulve, hvad enten der er tale om et svømmende gulv eller et strøgulv, står vi hos H. & M. Larsen A/S Tømrer & Snedker i Rudkøbing på Langeland altid til rådighed til at besvare dine spørgsmål, ligesom vi selvfølgelig også altid finder en god og skarp pris på dit projekt. Du kan kontakte os på tlf. +45 62 51 26 05 eller på mail her.

Nye gulve og trægulve i Rudkøbing, Humble, Bagenkop, Lohals og resten af Langeland samt Tåsinge og Svendborg på Sydfyn

Vil du kontaktes?

Udtalelser fra kunder:

Bente og Glenn, Lucernevænget, Middelfart

Vi har brugt HM Larsen til mange forskellige byggeopgaver i vores hus i Tullebølle.

Og da vi valgte at flytte til Middelfart og købe et parcelhus, som skulle total ombygges, så faldt valget naturligt på HM Larsen, hvor vi fik en professionel snak om mulighederne. Vi valgte en ”fast timepris aftale” i stedet for et tilbud, da vi har stor tillid til det arbejde HM Larsen udfører.

Ombygningen gik perfekt. De tilretninger og spørgsmål der var undervejs i byggeprocessen, blev drøftet og lavet undervejs. Vi er utroligt glade for det færdige resultat og vil bestemt anbefale HM Larsen til andre.