Vinduer og døre – Kvalitets døre og vinduer i Svendborg, Fyn og på hele Langeland

Er dine gamle vinduer og døre blevet slidte? Kan du mærke at det trækker ind fra dine vinduer og døre? Hos H. & M. Larsen A/S Tømrer & Snedker i Rudkøbing på Langeland tilbyder vi montering af døre og vinduer på hele Langeland. Vi arbejder ofte lokalt i byerne Humble, Bagenkop, Lohals og Rudkøbing samt på Tåsinge og i Svendborg på Sydfyn.
Vi har siden 1971 arbejdet med diverse opgaver inden for tømrer og snedker faget, og vi arbejder både for private, erhverv samt det offentlige.

Vinduer og døre Langeland

Vil du have et tilbud?

Eller ring på tlf. 62 51 26 05

Træ alu vinduer – Næsten vedligeholdelsesfri vinduer

Hos H. & M. Larsen A/S i Rudkøbing oplever vi ofte stor efterspørgsel på træ alu vinduer. Årsagen til dette er bl.a., at du når du vælger træ alu vinduer, får et produkt i højeste kvalitet, med en lang levetid, og samtidig får du også nogle næsten vedligeholdelsesfri vinduer. Træ alu vinduer er dog også, netop pga. den høje kvalitet, lidt dyrere end almindelige produkter i ren træ.

Grunden til, at man kan kalde det næsten vedligeholdelsesfri vinduer er, at udedelen på vinduet er produceret i malet aluminium hvilket betyder, at det ikke på samme måde er modtageligt over for vind og vejr, som et almindeligt trævindue.

Du vil, naturligt nok, med træ alu vinduer heller ikke på samme måde opleve, at udedelen i aluminium bliver mørnet med tiden, ligesom aluminiumsdelen også er forholdsvis nem at male og rengøre med en våd klud eller svamp.

Vi monterer selvfølgelig også almindelige trævinduer og trædøre samt produkter i komposit

Hvis man af den ene eller den anden grund ikke ønsker at få monteret træ alu vinduer og døre, tilbyder vi selvfølgelig også at montere almindelige trævinduer og trædøre, samt højkvalitets produkter i komposit (plastik).

Vi monterer altid kun produkter i højeste kvalitet, og vi vælger derfor leverandører, som vi ved, altid leverer et produkt i topklasse. Vi rådgiver altid hver enkelt kunde omkring, hvilke nye vinduer og døre vi mener, vil passe bedst til husets eksisterende stil.

Vi står selvfølgelig også for opmålingen således, at dine nye vinduer og døre passer perfekt på målet.

Vi reparerer også tætningslister til vinduer og døre samt bundstykker til vinduer

Tætningslister vinduer og døre – Hvis du ikke har behov for helt nye vinduer og døre, men blot ønsker at få tætnet med nye tætningslister til dine vinduer eller døre, tilbyder vi naturligvis også dette. Det er yderst vigtigt, at du har ordentlige tætningslister, da varmen fra rummet ellers vil sive ud rundt om tætningslisten.

Utætte tætningslister omkring døre eller vinduer kan koste mange penge i de kolde vintermåneder, ligesom de også vil kunne være årsag til, at du med tiden risikerer at få råd eller svamp rundt omkring dine døre og vinduer. Det er en forholdsvis billig investering i sit hus at få lavet nye tætningslister, og ofte kan det alene med besparelsen på varmeregningen, relativt hurtigt tjenes hjem.

Bundstykker til vinduer

Man kan få mange forskellige former for bundstykker til vinduer. Når man taler om bundstykker til vinduer, taler man om den nederste del af vindueskarmen, altså om den del hvor man typisk har ”pynteting” stående. Vi tilbyder bundstykker til vinduer i flere forskellige træsorter og andre materialer.
Hvis du ønsker bundstykker til vinduer, som er lavet i træ, tilbyder vi at lave dem efter dine ønsker og på præcise mål således, at din vindueskarm får præcis det look og den finish som du ønsker.

Du kan kontakte os for mere information om bundstykker til vinduer eller nye tætningslister til vinduer eller døre.

Kontakt H. & M. Larsen A/S i Rudkøbing på Langeland for en god pris på vinduer og døre

Du er altid velkommen til at kontakte os hos H. & M. Larsen A/S på Langeland hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker en professionel rådgivning, inden du træffer valg omkring dine nye vinduer og døre. Vi står altid klar til at hjælpe på tlf. +45 62 51 26 05 eller på mail her.

Vi tilbyder også gratis at komme ud og inspicere dine vinduer. Vi rådgiver ud fra dette, om der måtte være behov for eventuelle reparationer, og hvis det er nødvendigt at de bliver skiftet ud, laver vi selvfølgelig også et godt tilbud og en god pris på dette.

 

Vi monterer nye døre og vinduer på Tåsinge og hele Langeland ofte lokalt i Humble, Lohals, Rudkøbing og Bagenkop samt i Svendborg på Fyn

Montering af vinduer og døre

Vil du kontaktes?

Udtalelser fra kunder:

Bente og Glenn, Lucernevænget, Middelfart

Vi har brugt HM Larsen til mange forskellige byggeopgaver i vores hus i Tullebølle.

Og da vi valgte at flytte til Middelfart og købe et parcelhus, som skulle total ombygges, så faldt valget naturligt på HM Larsen, hvor vi fik en professionel snak om mulighederne. Vi valgte en ”fast timepris aftale” i stedet for et tilbud, da vi har stor tillid til det arbejde HM Larsen udfører.

Ombygningen gik perfekt. De tilretninger og spørgsmål der var undervejs i byggeprocessen, blev drøftet og lavet undervejs. Vi er utroligt glade for det færdige resultat og vil bestemt anbefale HM Larsen til andre.