Tømrer og snedker arbejde på Langeland, Tåsinge, Svendborg og resten af Sydfyn

H. & M. Larsen A/S Tømrer og Snedker i Rudkøbing er en af de største og ældste tømrer og snedker firmaer på Langeland. Firmaet blev i 1971 grundlagt af tømrermester Harry og tømrermester Mogens. Siden da har vi udført tømrerarbejde i Rudkøbing, Humble, Bagenkop, Lohals og resten af Langeland, men vi arbejder også ofte på Tåsinge og i Svendborg på Fyn.

 

Vi har en naturlig passion for tømrer arbejdet, og vi sætter en stor ære i, at levere hvert enkelt projekt i den allerhøjeste kvalitet, ligesom vi ville have gjort det, hvis det var vores eget hjem vi arbejdede på.

Hvad tilbyder H. & M. Larsen A/S Tømrer og Snedker på Langeland?

Hos H. & M. Larsen A/S Tømrer og Snedker i Rudkøbing arbejder vi med en stor vifte af opgaver inden for håndværkerfaget. Vi tilbyder diverse opgaver indenfor både tømrer arbejde og snedker arbejde, og vi er medlem af Dansk Byggeri, hvilket sikrer dig et godt stykke arbejde med en god sikkerhed i form af Byg Garanti som du kan læse mere om her.

Nedenfor kan du se nogle af de mest almindelig arbejdsopgaver, vi udfører i vores tømrer firma:

Vi er også din lokale låsesmed og glarmester på Langeland

Udover at tilbyde alle opgaver inden for tømrer og snedker faget, tilbyder vi hos H. & M. Larsen A/S Tømrer og Snedker i Rudkøbing på Langeland også låsesmed arbejde og glasarbejde arbejde. Det kan være bl.a. i form af nye termoglas eller drivhusglas, eller i form af udskiftning af lås, ny nøgle, eller generel låseservice fra vores låsesmed. Vi udfører stort set alle opgaver inden for begge områder, og vi arbejder også i Svendborg på Fyn med dette.

Kontakt H. & M. Larsen A/S Tømrer og Snedker i Rudkøbing på Langeland

Hvis du ønsker mere information om vores tømrerarbejde og snedkerarbejde, er du meget velkommen til at kontakte vores kontor i Rudkøbing på tlf. +45 62 51 26 05. Vi sidder altid klar til at give dig den bedste rådgivning, og besvare eventuelle spørgsmål du måtte have.

Vi udfører tømrer arbejde i Rudkøbing, Humble, Bagenkop, Lohals og hele Langeland samt Tåsinge og Svendborg på Fyn


Knap til galleri til glaremester