Billig låsesmed og låseservice på Langeland – Vi dækker også Tåsinge samt Svendborg på Fyn

Har du låst dig selv ude og har du akut brug for en hurtig og billig låsesmed? Har du haft indbrud og skal have skiftet eller lavet din lås? Uanset om du har brug for en låsesmed af den ene, den anden eller en helt tredje grund, så er H. & M. Larsen A/S i Rudkøbing på Langeland den låsesmed du skal kontakte.

Vi har mange års erfaring inden for alle låsesmed opgaver, og vi udfører altid arbejdet både hurtigt, effektivt og billigt. Vi arbejder som låsesmed lokalt i byerne Rudkøbing, Humble, Lohals, Bagenkop og resten af Langeland, samt Tåsinge og i Svendborg på Sydfyn. 

Hvad enten du har brug for en leverandør af mekanisk og elektronisk sikring eller andre former for sikkerhed, omkodning af cylindre, montering af nye låse i dine døre, en ekstra kopi af nøgle til kæresten eller noget helt femte, kan du altid kontakte os på tlf. +45 62 51 26 05.

Hvad tilbyder vi som låsesmed inden for låseservice?

H. & M. Larsen A/S er en billig og effektiv låsesmed på Langeland, som tilbyder alt inden for låseservice. Vi arbejder både for private, erhverv samt det offentlige.

Låsesmed Langeland og Rudkøbing

Vil du have et tilbud?

Eller ring på tlf. 62 51 26 05

Nedenfor kan du se nogle af de forskellige låseservice opgaver, som vi ofte arbejder med i vores låsesmed:

N
Rådgivning om valg at låse
N
Udskiftning af lås
N
Kopi af nøgle
N
Omkodning af cylindre til diverse låse
N
System låse til virksomheder og private som måtte ønske større sikkerhed
N
Elektronisk sikring og montering af alarmsystemer
N
Videoovervågning
N
Montering af dørtelefon
N
Montering af vindueslås
N
Diverse generelle låseservice opgaver

Kontakt H. M. Larsen A/S i Rudkøbing på Langeland

Hvis du ønsker rådgivning eller mere information om vores opgaver inden for låseservice, eller hvis du ønsker at lave en aftale med en låsesmed, sidder vi klar ved telefonen på tlf. + 45 62 51 26 05 eller på mailen her.

Vi holder os altid opdateret med det sidste nye i branchen, så vi på den måde, altid kan give vores kunder den bedste rådgivning.

Vores låsesmed udfører låseservice på hele Langeland ofte i byerne Humble, Rudkøbing, Lohals og Bagenkop samt på Tåsinge og i Svendborg på Fyn

Vil du kontaktes?

Udtalelser fra kunder:

Bente og Glenn, Lucernevænget, Middelfart

Vi har brugt HM Larsen til mange forskellige byggeopgaver i vores hus i Tullebølle.

Og da vi valgte at flytte til Middelfart og købe et parcelhus, som skulle total ombygges, så faldt valget naturligt på HM Larsen, hvor vi fik en professionel snak om mulighederne. Vi valgte en ”fast timepris aftale” i stedet for et tilbud, da vi har stor tillid til det arbejde HM Larsen udfører.

Ombygningen gik perfekt. De tilretninger og spørgsmål der var undervejs i byggeprocessen, blev drøftet og lavet undervejs. Vi er utroligt glade for det færdige resultat og vil bestemt anbefale HM Larsen til andre.