Byg sommerhus – Nybyggeri, tilbygning og renovering af sommerhus på Langeland og hele Fyn

Leder du efter en dygtig, effektiv og billig samarbejdspartner til byg af et nyt sommerhus, en tilbygning til sommerhus eller måske en renovering af dit sommerhus?

Vi har hos H. & M. Larsen A/S Tømrer & Snedker i Rudkøbing på Langeland mange års erfaring inden for diverse opgaver med bl.a. byggeri af nyt sommerhus, renovering af sommerhus, tilbygning til sommerhus mm.

Vi arbejder overalt på Fyn, Sydfyn og Langeland, ofte lokalt i byerne Rudkøbing, Bagenkop, Lohals, Humble og Svendborg.

Sommerhus Langeland

Vil du have et tilbud?

Eller ring på tlf. 62 51 26 05

Sommerhus Rudkøbing

Byg nyt sommerhus – typehus eller arkitekttegnet – på Langeland eller Fyn

Hos H. & M. Larsen A/S Tømrer & Snedker tilbyder vi byg af nyt sommerhus. Vi tilbyder både byggeri af arkitekttegnet sommerhus, såvel som muligheden for at få lavet et typehus sommerhus, hvor alle tegninger mm. er lavet på forhånd. Med et typehus sommerhus skal du bare vælge et ”hus fra hylden” og lave eventuelle små tilretninger i tegningerne.

Hvad enten du vælger et nyt sommerhus, som er arkitekttegnet, eller et typehus sommerhus, er du med os som samarbejdspartner sikker på, at dit byggeri altid bliver opført i de bedste materialer og til en god og yderst konkurrencedygtig pris. Du kan se flere eksempler på både arkitekttegnet- og typehus sommerhus her.

Anneks og tilbygning til sommerhus samt renovering af sommerhus

Har du allerede et sommerhus, og synes du, at det er blevet for småt, eller trænger det til en grundig renovering? Hos H. & M. Larsen A/S på Langeland tilbyder vi alt inden for både tilbygning til sommerhus og renovering af sommerhus.

Tilbygning og anneks til sommerhus

Mange vælger at få lavet en tilbygning til sommerhuset enten i form af en ”ekstra fløj” med flere soveværelser eller en større stue. Der er også mange der vælger at få lavet en tilbygning til sommerhuset i form af et større badeværelse eller køkken.

Vi udfører også ofte en tilbygning i form af et såkaldt anneks til sommerhuset. Et anneks til sommerhuset er en tilbygning som ikke ligger i forlængelse af selve huset, men som ligger frit ved siden af huset. Typisk bliver et anneks til sommerhuset lavet som et gæstehus / udhus så man, når man får gæster, har nogle ekstra soveværelser til rådighed.

Når vi laver anneks til sommerhus sørger vi selvfølgelig altid for, hvis du ønsker det, at annekset bliver lavet i samme stil som det eksisterende hus. På den måde falder det godt ind i helhedsindtrykket.

Mulighederne er mange for tilbygninger og annekser, og uanset hvad du måtte have brug for, kan vi hos H. & M. Larsen A/S i Rudkøbing helt sikker hjælpe dig. Du er velkommen til at kontakte os for mere information.

Renovering af sommerhus

Hvis du har et sommerhus som trænger til en kærlig hånd, tilbyder vi selvfølgelig også renovering af sommerhus. Når vi arbejder med renovering af sommerhus, kan det være mange forskellige områder der er tale om. Nogle af de opgaver vi udfører oftest har vi listet op neden for:

N

Renovering af køkken

N

Renovering af badeværelse

N

Renovering af loft

Vi giver også mulighed for sommerhus medbyg

Hvis du selv er håndværker, eller bare er en dygtig handyman, og gerne selv vil være med til at udføre byggeriet og have fingeren på pulsen, tilbyder vi også, at du kan få lavet dit projekt som et sommerhus medbyg.

Et sommerhus medbyg giver dig mulighed for, selv at udføre noget af det arbejde som du enten selv er uddannet inden for, eller som du ved, at du selv vil kunne lave. På den måde kan du, ved at lave projektet som et sommerhus medbyg både spare penge, og samtidig selv være med til at sætte dit præg på byggeriet. Du kan kontakte os nedenfor for mere information om sommerhus medbyg.

Kontakt os om sommerhus på Fyn eller Langeland her

Du kan kontakte os hos H. & M. Larsen A/S i Rudkøbing på Langeland her eller på tlf. +45 62 51 26 05, hvis du ønsker mere information om muligheden for et nyt sommerhus eller en renovering eller tilbygning til sommerhus. Vi står altid til rådighed med gode råd og kyndig vejledning, så du er sikker på, at vi sammen når frem til det bedste resultat.

 

Vi opfører nyt sommerhus samt renovering og tilbygning på Fyn og Langeland ofte i byerne Humble, Bagenkop, Lohals, Rudkøbing og Svendborg samt på Tåsinge

Vil du kontaktes?

Udtalelser fra kunder:

Bente og Glenn, Lucernevænget, Middelfart

Vi har brugt HM Larsen til mange forskellige byggeopgaver i vores hus i Tullebølle.

Og da vi valgte at flytte til Middelfart og købe et parcelhus, som skulle total ombygges, så faldt valget naturligt på HM Larsen, hvor vi fik en professionel snak om mulighederne. Vi valgte en ”fast timepris aftale” i stedet for et tilbud, da vi har stor tillid til det arbejde HM Larsen udfører.

Ombygningen gik perfekt. De tilretninger og spørgsmål der var undervejs i byggeprocessen, blev drøftet og lavet undervejs. Vi er utroligt glade for det færdige resultat og vil bestemt anbefale HM Larsen til andre.