Tilbygning til hus og sommerhus – Tilbygning i træ, glastilbygning mm. på hele Langeland og Fyn

Er dit hus eller dit sommerhus blevet for småt, og trænger du til at få lavet en tilbygning? Skal det være en tilbygning i mursten, gasbeton, en glastilbygning eller en tilbygning i træ? Uanset om du har brug for en tilbygning til hus eller sommerhus, og om det skal laves i træ, glas eller mursten, kan vi hos H. & M. Larsen A/S på Langeland i Rudkøbing klare opgaven. Vi har siden 1971 opført tilbygninger overalt på Tåsinge og Langeland, og vi arbejder bl.a. ofte i byerne Lohals, Bagenkop, Rudkøbing og Humble samt i Svendborg på Fyn.

Tilbygning til hus og sommerhus på Langeland og Fyn

Hvis man er faldet godt til hvor man bor, og ikke ønsker at flytte, men samtidig heller ikke har værelser nok i huset længere, vælger mange at få lavet en tilbygning. Det kan f.eks. være en tilbygning af et ekstra børneværelse, soveværelse, nyt køkken, badeværelse eller noget helt femte.

Uanset hvad du har behov for og krav til i din tilbygning, kan vi hos H. & M. Larsen A/S på Langeland hjælpe dig med at få ført drømmen ud i livet.

Du kan også vælge at få lavet tilbygningen som ”medbyg”, hvis du eksempelvis selv er håndværker eller en dygtig handyman, og derfor selv ønsker ansvaret for nogle af arbejdsområderne.

Vi kan stå for det hele

Når du vælger at få lavet en tilbygning hos os, giver vi både mulighed for, at du kan få lavet din tilbygning som en totalentreprise (hvor vi står for alt i projektet) eller som en fagentreprise eller hovedentreprise (hvor du selv har fingeren på pulsen under hele projektet).

Tilbygning Langeland og Rudkøbing

Vil du have et tilbud?

Eller ring på tlf. 62 51 26 05

Anneks, tilbygning i træ, glastilbygning samt udestuer

Hvis du har et hus eller et sommerhus som er blevet for småt, kan en god løsning være at få lavet en anneks tilbygning. Det bliver ofte lavet som en glastilbygning eller en tilbygning i træ (trætilbygning).

En anneks tilbygning er en tilbygning, som ikke bliver lavet i forlængelse af selve hovedbygningen, men i stedet som et lille ”udhus / gæstehus” ved siden af hovedbygningen. Vi laver oftest en anneks tilbygning i forbindelse med sommerhuse eller huse på landet hvor der er god plads.

Uanset om vi skal lave en anneks tilbygning som ikke er i forlængelse af huset, eller en tilbygning i direkte forlængelse, sørger vi altid for at opretholde stilen fra det oprindelige byggeri. På den måde vil det ikke springe i øjnene, at huset eller sommerhuset ikke oprindeligt er opført med det- / de ekstra rum.

Hvis du vælger at få lavet en trætilbygning, er det yderst vigtigt, at du vælger en god og holdbar træsort, ligesom du selvfølgelig også efterfølgende skal sørge for vedligeholdelse. Vi rådgiver selvfølgelig altid omkring materialevalget ved såvel et anneks, en tilbygning i træ eller en glastilbygning.

Du kan kontakte os for mere information om glastilbygninger og tilbygning i træ.

Kontakt os i Rudkøbing på Langeland her

Du kan kontakte H. & M. Larsen A/S i Rudkøbing på Langeland om tilbygninger, priser mm. på tlf. +45 62 51 26 05 eller på mail her. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål, og hjælpe dig bedst muligt på vej.

Glas arbejde på hele Langeland – Rudkøbing, Tåsinge, Humble, Bagenkop, Lohals samt i Svendborg, Ringe og Odense på Fyn

Vil du kontaktes?

Udtalelser fra kunder:

Bente og Glenn, Lucernevænget, Middelfart

Vi har brugt HM Larsen til mange forskellige byggeopgaver i vores hus i Tullebølle.

Og da vi valgte at flytte til Middelfart og købe et parcelhus, som skulle total ombygges, så faldt valget naturligt på HM Larsen, hvor vi fik en professionel snak om mulighederne. Vi valgte en ”fast timepris aftale” i stedet for et tilbud, da vi har stor tillid til det arbejde HM Larsen udfører.

Ombygningen gik perfekt. De tilretninger og spørgsmål der var undervejs i byggeprocessen, blev drøftet og lavet undervejs. Vi er utroligt glade for det færdige resultat og vil bestemt anbefale HM Larsen til andre.