Tømrer i Svendborg og Sydfyn – vi udfører alle slags tømreropgaver til fornuftige priser

H. & M. Larsen A/S Tømrer & Snedker er et erfarent tømrerfirma som har eksisteret siden 1971. Det betyder, at vi har udført alle former for tømrerarbejde igennem årene, og dermed er stort set ingen opgave uløselig. Vi udfører desuden både små og store opgaver.

Så hvad enten du skal have skiftet et dørtrin eller bygget et nyt hus, så er vi det rigtige valg.

For os er det vigtigt, at vores kunder altid er tilfredse! Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, ligesom vi bruger de bedste materialer til opgaven.

H.&M. Larsen A/S er din tømrer i Svendborg og resten af Sydfyn

En af de ting der kendetegner H. & M. Larsen A/S er, at vi elsker at arbejde med træ. For os er det ikke kun et arbejde men også en hobby, hvilket i praksis betyder, at vores kunder altid møder glade og dygtige håndværkere, som sætter en ære i kvalitetsarbejde.

Tømrer Svendborg og Sydfyn

I mange år har vi været et af de foretrukne lokale tømrerfirmaer i Rudkøbing og på resten af Langeland. I løbet af årene er vi heldigvis også – af mange – blevet det fortrukne tømrerfirma på Sydfyn herunder bl.a. i Svendborg, Ringe, Årslev og Fåborg.

Vil du have et tilbud?

Eller ring på tlf. 62 51 26 05

Få en totalløsning fra en erfaren tømrermester siden 1971

Vi har mange års erfaring med totalentreprise på forskellige større byggeprojekter. Når vi står for totalentreprisen, kan vores kunder trygt stole på, at vi udfører et yderst professionelt stykke arbejde, og vi samarbejder udelukkende med de bedste firmaer i området.

Hos H. & M. Larsen A/S har vi en bred referenceramme af tilfredse kunder, som vi har udført alle typer opgaver for. Vi tegner, beregner og bygger professionelt for private og erhverv samt offentlige institutioner.

Vi bygger huse, sommerhuse og tilbygninger. Vi lægger gulv og bygger trapper. Vi udskifter vinduer & døre og lægger nyt tag. Yderligere laver vi også diverse forskellige former for isoleringsopgaver.

Kontakt et tømrerfirma nær Svendborg og få en god pris

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 62 51 26 05, eller sende os en mail. Vi laver gerne et uforpligtende overslag på dit byggeprojekt.

 

Vi arbejder som tømrer overalt på Sydfyn herunder bl.a. i Svendborg, Rudkøbing, Ringe, Fåborg, Vester Skerninge, Oure og Hesselager.

 Vi glæder os til at gøre din drøm til virkelighed

Og husk – ”At vi elsker at arbejde med træ”

Vil du kontaktes?

Udtalelser fra kunder:

Bente og Glenn, Lucernevænget, Middelfart

Vi har brugt HM Larsen til mange forskellige byggeopgaver i vores hus i Tullebølle.

Og da vi valgte at flytte til Middelfart og købe et parcelhus, som skulle total ombygges, så faldt valget naturligt på HM Larsen, hvor vi fik en professionel snak om mulighederne. Vi valgte en ”fast timepris aftale” i stedet for et tilbud, da vi har stor tillid til det arbejde HM Larsen udfører.

Ombygningen gik perfekt. De tilretninger og spørgsmål der var undervejs i byggeprocessen, blev drøftet og lavet undervejs. Vi er utroligt glade for det færdige resultat og vil bestemt anbefale HM Larsen til andre.