Nyt tag i Svendborg, Ringe og resten af Sydfyn – vi har erfaring siden 1971

Trænger taget til en udskiftning? Eller kan du måske nøjes med en reparation? Hos HM Larsen er vi specialister i forskellige former for tagarbejde samt selvfølgelig lægning af nyt tag i Svendborg, Ringe og på hele Sydfyn.

Vi arbejder for både private og erhverv og har igennem de sidste mange år, hjulpet mange husejere og sommerhusejere med at skifte taget – og dermed også skabe et helt nyt look på boligen.

 

Tømrer med speciale i tagarbejde siden 1971

Når du skal have lagt et nyt tag, er det vigtigt, at du ikke bare benytter en hvilken som helst virksomhed til det. Der er mange ting der skal være i orden ved sådan en opgave. Og hvis noget bliver lavet forkert, kan det få katastrofale følger for resten af din bolig.

Vi har mere end 20 dygtige tømrersvende ansat som hver dag udfører mange forskellige former for tømrerarbejde i bl.a. Svendborg. Fælles for alle sammen er, at de elsker at arbejde med træ, og de sætter en stor faglig stolthed i, at levere en flot finish – hver gang.

Vil du have et tilbud?

Eller ring på tlf. 62 51 26 05

Nyt tag og tagrenovering i Svendborg, Ringe, Faaborg og hele Sydfyn

Har du problemer med utætheder ved kraftigt regnvejr? Eller problemer med fygesne om vinteren? Det er ikke sikkert, at du behøver at udskifte til et helt nyt tag. Ofte kan vi ved en gennemgang finde frem til, hvor problemet opstår. Hvis standen af tagfladen – udover det udsatte sted – ellers er ok, kan vi ofte nøjes med en tagrenovering.

Hvis en renovering ikke er nok, er der flere ting vi skal have på plads. Skal det være tegltag, betontagsten eller ståltag? Skal det være en ubehandlet, glaseret eller engoberet teglsten?

Vi tilbyder rådgivning om det hele og kan hjælpe ved alle former for produkter og opbygninger. Vi har bl.a. hjulpet med nyt tag opbygget som:

  • Valmet tag
  • Saddeltag
  • Pyramidetag
  • Ensidig taghældning

Så tag fat i os og får en uforpligtende snak om, hvad der vil være det helt rigtige for netop dig.

Tagarbejde Svendborg og Ringe
Tagrenovering Ringe og Svendborg

Vi sørger også for en effektiv isolering på loftet og et stærkt undertag

Det stigende fokus på energiforbruget gør også, at isoleringen på loftet er meget vigtig. Vi sørger naturligvis for, at der som minimum påfyldes minimumskravet. Hvis det er muligt med mere (og det giver mening rent energimæssigt) rådgiver vi naturligvis også om dette.

Ved et nyt tag er undertaget også af største vigtighed. Vi benytter gode kvalitetsprodukter, som naturligvis også er diffusionsåbne. Det giver de bedste muligheder for, at taget kan ånde.

Vi tilbyder også opgaver inden for renovering, ombygning og tilbygning

Har du brug for en større eller mindre renovering eller ombygning i Svendborg? Eller har du måske brug for nogle ekstra kvadratmeter i form af en tilbygning på Sydfyn? Vi kan hjælpe med det meste. Vi udfører bl.a. ofte projekter med renovering af:

  • Køkken og bad
  • Stue, børneværelse eller soveværelse
  • Ombygning af kælder til beboelse
  • Og meget andet

 

Kontakt os om tagrenovering eller nyt tag i Svendborg, Ringe eller et andet sted på Sydfyn

Har du spørgsmål til nogle af vores opgaver, eller ønsker du et gratis tilbud? Så tag fat i os i dag og få en uforpligtende snak. Vi sidder klar til at hjælpe dig godt og sikkert videre.

Vil du kontaktes?

Udtalelser fra kunder:

Bente og Glenn, Lucernevænget, Middelfart

Vi har brugt HM Larsen til mange forskellige byggeopgaver i vores hus i Tullebølle.

Og da vi valgte at flytte til Middelfart og købe et parcelhus, som skulle total ombygges, så faldt valget naturligt på HM Larsen, hvor vi fik en professionel snak om mulighederne. Vi valgte en ”fast timepris aftale” i stedet for et tilbud, da vi har stor tillid til det arbejde HM Larsen udfører.

Ombygningen gik perfekt. De tilretninger og spørgsmål der var undervejs i byggeprocessen, blev drøftet og lavet undervejs. Vi er utroligt glade for det færdige resultat og vil bestemt anbefale HM Larsen til andre.