Udskiftning af vinduer og døre i Ringe, Svendborg og på resten af Sydfyn

Vi er specialister i udskiftning af vinduer og døre i Ringe, Svendborg og på resten af Sydfyn. Der er mange gode grunde til at vælge udskiftning af vinduer og døre.

 • Værdien af boligen øges
 • Udgifterne til varme bliver billigere
 • Indeklimaet forbedres
 • Boligen lydisoleres bedre
 • CO2 udledningen nedbringes
 • Energimærket kan blive forbedret
 • Facaden bliver pænere
 • + et hav af andre større og mindre fordele

Hos HM Larsen har vi specialiseret os i netop dette område, så vi kan give den allerbedste sparring og rådgivning til vores kunder. Så ønsker du hjælp, skal du ikke tøve med at ringe. Vi benytter udelukkende kvalitetsprodukter fra bl.a. Rationel, KPK, Velfac, Velux, STM Vinduer, Idealcombi, Outline samt Outrup.

Udskiftning af vinduer og døre Svendborg og Ringe

Vil du have et tilbud?

Eller ring på tlf. 62 51 26 05

FAQ – disse spørgsmål får vi ofte:

Hvad koster nye vinduer?

Vi får ofte spørgsmålet, ”hvad koster nye vinduer og døre?”. Tidligere afhang prisen bl.a. af, om man valgte 2-lags eller 3-lags vinduer. I 2022 blev det dog et krav, at man ved udskiftning af vinduer udelukkende må udskifte til energiklasse A (hvilket stort set altid vil være med 3-lags glas). Så prisen i dag afhænger af, hvilken producent ønsker du produkter fra, er det produkter i træ eller i træ/alu, samt selvfølgelig om der noget bestemt i forhold til udseende, sprosser osv.

Derfor kan vi ikke give en klar pris uden at kende disse faktorer. Du er dog meget velkommen til at give os et kald eller sende en mail, så tager vi gerne en uforpligtende snak om opgaven.

Hvad koster en ny hoveddør?

En ny hoveddør kan fås i mange prislejer. Det afhænger bl.a. af, om det skal være i træ eller træ/alu. Hvilken låsemekanisme skal der være i døren osv. Typisk kan man dog sige, at en hoveddør ofte koster et sted mellem 10.000 og 20.000 kr.

Hvad koster en terrassedør?

En ny terrassedør kan, ligesom en hoveddør, fås i mange prislejer. Også her afhænger prisen af, om det skal være i træ eller træ/alu, hvilken type åbning og design skal døren have, er den med/uden sprosser osv. En typisk terrassedør koster dog ofte et sted mellem 10.000 og 20.000 kr.

Vi udfører også nyt tag og tagrenovering

Går du også med tankerne om et nyt tag eller en tagrenovering? Vi udfører også rigtig mange opgaver inden for dette. Du kan læse mere om vores arbejde med nyt tag i Svendborg, Ringe m.fl. her.

Udskiftning af vinduer i Ringe, Svendborg og omegn

Som nævnt kan man vælge vinduer og flere forskellige designs og stilarter. Mange vælger bl.a., at det skal være ekstra tyverisikre / indbrudssikre vinduer.

Vi har bl.a. haft mange opgaver med:

Bondehusvinduer
Dannebrogsvinduer
Vinduer med sprosser
Udskiftning af termoruder
Skift af gummilister til plastvinduer
Udskiftning af tætningslister
Diverse produkter i træ / alu
Produkter udelukkende i træ
Mahogni
Og meget andet

Opgaver ved bl.a. udskiftning af døre i Ringe, Svendborg m.fl.

Her har vi bl.a. haft mange opgaver med:

 • Udskiftning til dobbelt terrassedør
 • Dobbelt terrassedør med sideparti
 • Havedøre
 • Lacuna foldedøre
 • Bondehusdør
 • Gummilister til døre
 • Dobbelt hoveddør med sprosser
 • Dobbelt terrassedør sprosser
 • Hoveddør med vinduesparti

Specialister i renovering, ombygning og tilbygning

Vi kan også hjælpe med opgaver inden for renovering, ombygning og tilbygning – både for private, erhverv samt for kommuner og andre offentlige institutioner. Du kan læse mere om vores arbejde med tilbygning i Svendborg og omegn her.

Kontakt os om udskiftning af vinduer og døre

Hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer eller døre, så giv os et kald eller send os en e-mail. Vi sidder klar til at hjælpe med rådgivning, så du ender med det helt rigtige produkt og den rigtige løsning.

Vi forhandler kvalitetsprodukter fra bl.a. STM Vinduer, Idealcombi, Rationel, KPK, Velfac, Velux, Outline og Outrup.

Montering af vinduer og døre Svendborg og Ringe

Vil du kontaktes?

Udtalelser fra kunder:

Bente og Glenn, Lucernevænget, Middelfart

Vi har brugt HM Larsen til mange forskellige byggeopgaver i vores hus i Tullebølle.

Og da vi valgte at flytte til Middelfart og købe et parcelhus, som skulle total ombygges, så faldt valget naturligt på HM Larsen, hvor vi fik en professionel snak om mulighederne. Vi valgte en ”fast timepris aftale” i stedet for et tilbud, da vi har stor tillid til det arbejde HM Larsen udfører.

Ombygningen gik perfekt. De tilretninger og spørgsmål der var undervejs i byggeprocessen, blev drøftet og lavet undervejs. Vi er utroligt glade for det færdige resultat og vil bestemt anbefale HM Larsen til andre.