Totalentreprise på Langeland og Fyn – Total entreprise i højeste kvalitet til gode priser

Skal du have lavet et større byggeri, og ønsker du projektet udført som en totalentreprise? Vil du være sikker på, at du får din totalentreprise lavet i den højeste kvalitet og til den bedste pris? Så skal du benytte H. & M. Larsen A/S Tømrer og Snedker i Rudkøbing på Langeland til at udføre din total entreprise.

Vi har opført totalentrepriser i Rudkøbing, Humble, Bagenkop, Lohals og resten af Langeland, samt på Tåsinge, i Svendborg og på resten af Fyn. Vi ligger stor vægt på, at opgaverne bliver udført i de bedste materialer, til den bedste pris og at projektet selvfølgelig er færdigt til den aftalte tid.

Totalentreprise og hovedentreprise Fyn og Langeland

Vil du have et tilbud?

Eller ring på tlf. 62 51 26 05

Hvad er en totalentreprise?

Når man skal have lavet et større byggeri i form af f.eks. et nybyggeri, ombygning, renovering eller tilbygning, kan det laves på forskellige måder. Ofte vælger folk at få projektet lavet som en totalentreprise, da mange mennesker føler, at det er den mest overskuelige og sikre måde at få lavet opgaven på.

En totalentreprise foregår således, at bygherren (personen der skal have udført opgaven), overlader ALT i hele arbejdsprocessen til et enkelt firma som således fungerer som totalentreprenør på projektet.

Det er dermed din totalentreprenør, der står for alt koordineringen med diverse håndværkere som skal bruges til projektet, ligesom det også er totalentreprenøren, der står for at indgå diverse kontrakter med de håndværkere, som skal bruges i totalentreprisen.

Når du bruger H. & M. Larsen A/S i Rudkøbing på Langeland til din totalentreprise, sørger vi også for at indhente godkendelser, byggetilladelser og tilbud mm. Som totalentreprenør på projektet står vi også for diverse tegninger samt projektering, så du ikke selv skal finde en samarbejdspartner til dette.

Du kan kontakte os på tlf. +45 62 51 26 05, hvis du ønsker mere information om mulighederne for en totalentreprise på Langeland eller på Fyn.

Vi tilbyder også fagentreprise og hovedentreprise på Langeland og Fyn

Udover at tilbyder total entreprise tilbyder vi hos H. & M. Larsen A/S Tømrer og Snedker på Langeland også, at fungere som hovedentreprenør eller fagentreprenør ved henholdsvis en hovedentreprise eller fagentreprise.

Hovedentreprise og fagentreprise bliver typisk brugt af folk, som gerne selv løbende vil have fingeren på pulsen under hele byggeprocessen, og selv have en stor del af ansvaret for projektet. Du får som bygherre ved en fagentreprise og en hovedentreprise bl.a. muligheden for selv, at få medindflydelse på valget af håndværkere, aftale kontrakter, søge byggetilladelser osv.

Kontakt os om total entreprise eller anden entreprise
Hvis du ønsker mere information eller har generelle spørgsmål, kan du kontakte os hos H. & M. Larsen A/S Tømrer og Snedker på Langeland om totalentreprise mm. her eller på tlf. +45 62 51 26 05.

Vi udfører totalentreprise i Lohals, Humble, Rudkøbing, Bagenkop og resten af Langeland samt Tåsinge, Svendborg og hele Fyn

Vil du kontaktes?

Udtalelser fra kunder:

Bente og Glenn, Lucernevænget, Middelfart

Vi har brugt HM Larsen til mange forskellige byggeopgaver i vores hus i Tullebølle.

Og da vi valgte at flytte til Middelfart og købe et parcelhus, som skulle total ombygges, så faldt valget naturligt på HM Larsen, hvor vi fik en professionel snak om mulighederne. Vi valgte en ”fast timepris aftale” i stedet for et tilbud, da vi har stor tillid til det arbejde HM Larsen udfører.

Ombygningen gik perfekt. De tilretninger og spørgsmål der var undervejs i byggeprocessen, blev drøftet og lavet undervejs. Vi er utroligt glade for det færdige resultat og vil bestemt anbefale HM Larsen til andre.